MUZICA ALBANEZA

In aceasta pagina puteti gasi cateva videoclipuri, luate de pe youtube.com cu muzica albaneza. Majoritatea cantaretiilor sunt albanezi din Albania, dar sunt si albanezi din Kosova sau Macedonia. Muzica cea mai preferata in Albania ramane muzica pop, iar la tineri, fara discutie ceea Hip-Hop. In ultimi ani s-a dezvoltat si muzica de furgoane – aka manele in Romania- dar nu este o muzica de asa mare succes cum este in Romania. Sper sa va placa selectia pe care am pus aici.

Pentru a asculta si vedea cateva melodii Hip-hop in limba albaneza, va rog faceti click aici, sau urmariti link-ul din dreapta:


Pentru a asculta si vedea cateva manele in limba albaneza, va rog faceti click aici, sau urmariti link-ul din dreapta:Pentru a asculta si vedea cateva melodii de muzica populara in limba albaneza, va rog faceti click aici, sau urmariti link-ul din dreapta:Pentru a asculta si vedea cateva melodii de muzica usuoara/pop in limba albaneza, va rog facti click aici, sau urmariti link-ul din dreapta:Pentru a asculta si vedea cateva melodii de muzica rock, va rog faceti clik aici, sau urmariti link-ul din dreapta:

35 responses to “MUZICA ALBANEZA

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 94 other followers

%d bloggers like this: